gratis online bitcoin

Gratis online Bitcoin (BTC) verdienen: enkele tips

Er zijn online bijzonder veel manieren waarop jij een extra zakcentje kan verdienen. Je moet denken aan het invullen van enquêtes, klikken op advertenties en het verkopen van oude telefoons. In de meeste gevallen worden de inkomsten uitgekeerd in de vorm van cadeaubonnen of euro’s. Je kan tegenwoordig ook cryptocurrency ontvangen voor online opdrachten. Het platform van CryptoPerHour.com biedt de mogelijkheid om Bitcoin (BTC) te verdienen door opdrachten te voltooien. Het leuke van de cryptovaluta is dat jij deze in een online wallet kan opslaan en ook als een investering kan zien. Je kan op die manier ook nog een mooi rendement verdienen uit de gratis Bitcoin. Hieronder kom jij meer te weten over CryptoPerHour.com.

Online klusjes

Er zijn veel particulieren en bedrijven die nog wel eens een opdracht hebben klaarstaan. Zij kunnen dan een dure freelancer inhuren of gewoon een advertentie plaatsen op het platform van CryptoPerHour.com. Het platform staat vol met opdrachten en jij kan deze voltooien tegen een mooie vergoeding. Er staat een handige uitleg bij iedere klus, maar je moet wel snel zijn. Je kan een klusje accepteren, maar er zijn meerdere geïnteresseerde actief op het platform. De meeste klusjes duren hooguit enkele minuten en de beloningen worden na goedkeuring bijgeschreven op jouw account.

De vergoedingen worden bijgeschreven in de vorm van cryptomunten, oftewel Bitcoin (BTC). De meest voorkomende klusjes bij CryptoPerHour zijn het volgen van kanalen op de sociale media, het registeren op een website, het liken van berichten op sociale media, het achterlaten van een reactie bij een YouTube-filmpje of simpelweg gewoon het filmpje bekijken en een duimpje geven. Er is een enorme verscheidenheid aan opdrachten beschikbaar, dus er staat sowieso wel iets leuks voor je klaar.

gratis bitcoin verdienenHoeveel levert het op?

De grote vraag die blijft staan is, wat levert een opdracht op? Wij moeten eerlijk bekennen dat de beloningen nogal tegenvallen, maar het is maar hoe jij het bekijkt. Je kan namelijk enkele centen krijgen voor een onwijs simpele opdracht die je hooguit een minuut kost. Doe jij meerdere klusjes in een dag, dan gaat het plotseling om een mooi bedrag. Je kan op die manier enkele honderden euro’s aan cryptomunten verdienen op het platform van CryptoPerHour.com. Sommige klussen keren hogere vergoedingen uit, maar kosten dus ook meer tijd.

Jezelf aanbieden op CryptoPerHour.com

Natuurlijk kan jij goed in de gaten houden welke opdrachten er worden toegevoegd, maar je kan het ook makkelijker maken voor jezelf. Het is mogelijk om eigenhandig een advertentie te plaatsen en jezelf aan te bieden voor klussen. Je zal dan een bericht krijgen wanneer iemand gebruik wilt maken van jouw diensten. Daarnaast kan je zelf de vergoeding bepalen, wat ook fijn is. Je kan advertenties plaatsen voor simpele klussen of opdrachten zoals het creëren van een bedrijfslogo of het opnemen van een video.

Bitcoin (BTC) kopen

De Bitcoin (BTC) is de oudste en bekendste cryptomunt ter wereld. De waarde van de munt is de laatste jaren bijzonder snel gestegen en kwam dan ook meermaals in de media. Je kan Bitcoin verdienen door de klusjes te voltooien, maar je kan ook gewoon investeren in de cryptomunt. Wij raden je aan om dan een account aan te maken bij de Nederlandse exchange Bitvavo. Er zijn overigens nog meer crypto exchanges beschikbaar, zoals KuCoin, Binance, BLOX, Bitcoin Meester en Knaken. Investeren in de Bitcoin kan al vanaf 1,00 euro.